Megoldásfókuszú beszélgetésvezetés tréning – 3. modul

(Megoldásfókuszú tárgyalástechnika), 2 napos, max: 12 fő, online, 2 tréner vezetésével

Ebben a két napban a hatékony tárgyalástechnika kerül a fókuszba. Rengeteg gyakorlat, konkrét helyzetek megoldása, kipróbálása segít abban, hogy a következő tárgyalás rövid és eredményes legyen. Mindezt egy dinamikus, pörgős és 100%-ban gyakorlati tréningen. Nagy erősségünk, hogy pontosak vagyunk, így számíthatsz arra, hogy időben kezdünk és időben zárjuk le a tréninget csakúgy, mint egy eredményes tárgyalást.

Kinek ajánljuk ezt a tárgyalástechnika tréninget?

Azok, akik elvégezték az 1. és a 2. modult mindenképpen ajánljuk, hogy jelentkezzenek erre a két napos képzésre is! A 3. modul során konkrét gyakorlatokon keresztül kapnak eszközöket a résztvevők arra, hogy hogyan képviseljék jól a saját álláspontjukat egy tárgyaláson, hogyan tartsanak megbeszéléseket rövid idő alatt, mégis hatékonyan. Ez gyorsítja a munkafolyamatokat, a kollégák közti együttműködés hatékonyabbá válik. 

A képzésen elsajátítják:

  • további azonnal használható megoldásfókuszú eszközöket
  • fejleszthetik érvelési technikájukat
  • fejleszthetik kommunikációs, beszélgetésvezetői, kérdezéstechnikához kapcsolódó készségeiket, ismereteiket, 
  • hogyan lehet egy megbeszélés, tárgyalás rövid és hatékony 
  • mindezt különös tekintettel a vállalati közegben előforduló tipikusnak mondható helyzetekre.

A tárgyalástechnika tréning elvégzése után a résztvevők sokkal hatékonyabban tudnak szakmai beszélgetéseket folytatni, rövidebb idő alatt képesek lesznek az ügyfeleikkel (és a saját életükben is) tartós változást elérni. 

Egy tárgyaláson képesek lesznek úgy facilitálni a folyamatot, hogy a résztvevők megtalálják azokat a közös megoldásokat, amelyekkel mindannyian elégedetten távoznak a megbeszélésről. Gyakorolják a fókuszváltást, hogy egy kihívást jelentő helyzetben ne a problémát, hanem a megoldást járják körbe. 

Mi fog történni, miután elküldted az űrlapot?

Munkatársunk hamarosan keresni fog e-mailben, hogy megbeszéljünk minden részletet, hogy azt a lehetőséget ajánljuk fel, ami a számodra a leghasznosabb lesz!