MEGOLDÁSFÓKUSZÚ BESZÉLGETÉSVEZETÉS tréning – 2. MODUL

(A benned rejlő vezető), 2 napos, max: 12 fő, online, 2 tréner vezetésével

Vezetői kompetenciák fejlesztése van a fókuszban ebben a két napban. Rengeteg gyakorlat, rengeteg beszélgetés, fejlődés. fókuszálás.

Kinek ajánljuk ezt a tréninget?

Ha valaki elvégezte a tréning 1. modulját, mindenképp javasoljuk a folytatást! A két nap elvégzése tovább mélyíti azokat az erősségeket, erőforrásokat, amelyekre a résztvevőknek az eredményes munkához szükségük van. Fókusz kerül mindarra, ami miatt pont azon a helyen dolgoznak, ami miatt szeretik a munkájukat. Tovább erősödik az elköteleződés, így csökken a fluktuáció, és kiégés megelőző hatása van. 

A 2. modulban tovább mélyítjük a megoldásfókuszú beszélgetésvezetés módszerét, emellett a vezetői kompetenciákat tesszük fókuszba. Akkor is nagyon hasznos a képzés, ha valaki nem vezető beosztásban dolgozik, mert megtaláljuk az életének azokat a területeit, amikor ezekre a kompetenciákra szüksége van.  

A képzésen elsajátítják:

  • további azonnal használható megoldásfókuszú eszközöket
  • fejleszthetik önreflexiós készségüket, önismeretüket 
  • fejleszthetik kommunikációs, beszélgetésvezetői, kérdezéstechnikához kapcsolódó készségeiket, ismereteiket, 
  • milyen vezetői kompetenciákkal rendelkeznek, hogyan erősíthetik meg mindazt, ami már most jól megy
  • mindezt különös tekintettel a vállalati közegben előforduló tipikusnak mondható helyzetekre.

A tréning elvégzése után a résztvevők sokkal hatékonyabban tudnak szakmai beszélgetéseket folytatni, rövidebb idő alatt képesek lesznek az ügyfeleikkel (és a saját életükben is) tartós változást elérni. Gyakorolják a fókuszváltást, hogy egy kihívást jelentő helyzetben ne a problémát, hanem a megoldást járják körbe. 

Mi fog történni, miután elküldted az űrlapot?

Munkatársunk hamarosan keresni fog e-mailben, hogy megbeszéljünk minden részletet, hogy azt a lehetőséget ajánljuk fel, ami a számodra a leghasznosabb lesz!