Megoldásfókuszú változásmenedzsment workshop

Mindenki tudja, hogy csak a változás állandó. Valaki rugalmasan kezeli, valaki befeszül már akkor is, amikor nem a szokásos kávéját kellene meginnia. A Megoldásfókuszú Változásmenedzsment workshop hasznos minden olyan helyzetben, amikor valamilyen változással kell megküzdenünk akár munkahelyi, akár családi környezetben.  Hasznos akkor is, ha ez a változás önkéntes, és hasznos akkor is, ha tőlünk függetlenül történt.

Arra is jó felkészülni, ha te akarsz váltani (akár munkahelyet, akár lakhelyet, akár párkapcsolatot…) A Megoldásfókuszú változásmenedzsment workshopon azzal a helyzettel foglalkozhatsz, ami most épp téged érint. Egy nap arra, hogy több perspektívából is ránézz az életedere, a döntéseidre, arra a jövőre, ami felé tartani szeretnél.

A megoldásfókuszú eszközök kiválóan alkalmazhatóak ezekben a helyzetekben, mivel nem ragadunk le a problémánál, hanem a megoldást járjuk körbe több perspektívából is. 

A Megoldásfókuszú változásmenedzsment workshop elvégzése után a résztvevők:

  • rugalmasan lesznek képesek a helyzetekhez állni
  • konkrét eszközöket kapnak a változások hatékony kezeléséhez
  • gyakorolják a fókuszváltást, hogy egy kihívást jelentő helyzetben ne a problémát, hanem a megoldást járják körbe.
  • interakciók során szereznek saját tapasztalatot a megoldásfókuszú (brief) beszélgetésvezetés hatékonyságáról.
  • Minden elméleti anyagot gyakorlatokon keresztül ismernek meg.

Megismerik:

  • a megközelítés kérdéseit, amelyek a megoldásra fókuszálnak a probléma helyett, így elkerülhető az, hogy az emberek csak a nehézségekkel foglalkozzanak, és ne lépjenek előre a megoldás irányába.
  • A megoldásfókuszú (brief) megközelítés nagyon jól használható minden olyan helyzetben, amikor erőfeszítést szükséges tennünk azért, hogy az életében előre léphessünk.

A következő csoport időpontja: 2024. február 16. 9-16 óra között online, Zoom alkalmazásban.

Részvételi díj: 33 500 forint

Jelentkezni itt tudsz a csoportba: JELENTKEZEM!

Bármilyen kérdésed felmerült, keress minket itt: